Reklama:
Jedzenie
Autor Wiadomość
Duncan Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 18
Reputacja: 0
Jedzenie
Chcielibyście fotografować jedzenie? Mi kojarzy się to z wiecznym zamknięciem w studio, a szczerze mówiąc, nie przepadam za makro. Znacznie bardziej wolę otwarte przestrzenie i naturalne światło. Jest więcej opcji do eksperymentów ze światłem i kadrem. Uśmiech Co Wy o tym sądzicie?

"I think Mr. Jingles happened by accident. I think when we electrocuted Del, and it all went so badly... well, John can feel that you know... and I think a part of... whatever magic was inside of him just lept through my tiny friend here. As for me, John had to give me a part of himself; a gift the way he saw it, so that I could see for myself what Wild Billy had done. When John did that; when he took my hand, a part of the power that worked through him spilled into me. "
01-19-2013 02:42 PM
NITKA Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 17
RE: Jedzenie
Ja bym nie mogła pracować w tym temacie. Za bardzo kojarzy mi się to z gazetkami tesco. Oczko

Są ta­cy, którzy uciekają od cier­pienia miłości. Kocha­li, za­wied­li się i nie chcą już ni­kogo kochać, ni­komu służyć, ni­komu po­magać. Ta­ka sa­mot­ność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od sa­mego życia. Za­myka się w sobie.
01-19-2013 02:43 PM
Duncan Offline
Początkujący
**

Nie przesadzaj. Jest wiele opcji dla takich fotografów. Ilustracje książek, kalendarze, plakaty (tak, widzialem film dedykowany stricte jedzeni i na plakacie byl olbrzymi burak Oczko).

"I think Mr. Jingles happened by accident. I think when we electrocuted Del, and it all went so badly... well, John can feel that you know... and I think a part of... whatever magic was inside of him just lept through my tiny friend here. As for me, John had to give me a part of himself; a gift the way he saw it, so that I could see for myself what Wild Billy had done. When John did that; when he took my hand, a part of the power that worked through him spilled into me. "
01-19-2013 02:43 PM
NITKA Offline
Początkujący
**

Co z tego. W takim studiu nawet nie pracujesz z przwdziwą żywnością tylko z jakimiś idealnymi, woskowymi jabłkami. Fotografia powinna oddawać i podkreślać naturę rzeczy takiej, jaką jest. Nie powinna sprzedaać perfekcji, która nigdy nie istniała.

Są ta­cy, którzy uciekają od cier­pienia miłości. Kocha­li, za­wied­li się i nie chcą już ni­kogo kochać, ni­komu służyć, ni­komu po­magać. Ta­ka sa­mot­ność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od sa­mego życia. Za­myka się w sobie.
01-19-2013 02:44 PM
Duncan Offline
Początkujący
**

Kto co woli. Mi by osobiście nie przeszkadzało fotografowanie fałszywego sushi. Oczko

01-19-2013 02:45 PM
SueTownsend Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 15
Moim zdaniem jak ktoś potrafi robić zdjęcia to poradzi sobie na każdym polu. Uśmiech Nikt nie karze mu do konca zycia pracowac w tej jednej dziedzinie. Oczko

Pandora!
I adore ya.
I implore ye
Don't ignore me.
01-19-2013 03:07 PM
NITKA Offline
Początkujący
**

E tam, jak dla mnie to można to porównać do działów matematyki. Jako dziedzinę się ją lubi, ale jej poszczególne działy nikoniecznie. Ja na przykład lubię prawdopodobienstwo i geometrię, ale nie znoszę zbiorów i relacji. Język

01-19-2013 03:08 PM
Hera Offline
Użytkownik

Liczba postów: 70
Oj, sama nie wiem. Nie wiem, czy fotografowanie sushi może być bardzo ciekawe i rozwijające. Chyba najbardziej wymagająca jest współpraca z ludźmi albo fotografia zwierząt.

I do zmarłego dźwigacza
Powiada, grożąc swą kłodą:
"Co ten twój upór oznacza,
Żeś w poprzek legł mi przegrodą?
01-23-2013 04:18 PM

Skocz do:

Polecamy:

Reklama:

producent swetrów

klimatyzacja sosnowiec

Kontakt | Photokingi | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS