![]() |
Fotografia - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-4.html) +--- Wątek: Fotografia (/thread-7.html) |
Fotografia - ciociamarysia - 01-17-2013 04:27 PM Lubicie fotografię? Jak bardzo? Jeśli chodzi o mnie, to kocham cykać foty, jak mnie czasem weźmie to na każdym kroku zrobię zdjęcie ![]() ![]() ![]() RE: Fotografia - Omka - 01-18-2013 07:41 PM Robię całkiem sporo zdjęc, tak jak Ty zdarza mi się "cykac" telefonem... sporo jest zdjęc, które lubię, ale chyba jednego takiego naj, naj nie mam RE: Fotografia - ciociamarysia - 01-18-2013 08:27 PM Mi się chyba z 3 razy udało zrobić prze-zdjęcie mojego psa, ten piesek w ogóle jest strasznie fotogeniczny ![]() ![]() RE: Fotografia - Niwea - 01-18-2013 10:01 PM Sporo zdjęc robię, jak chyba większośc osób tutaj, ale nie mam jednego ulubionego, moje zdjęcia podobają mi się najczęściej ze względu na ładunek emocjonalny, który za sobą niosą! RE: Fotografia - Hera - 01-23-2013 04:12 PM Ja się nie interesuję specjalnie forografią, a przynajmniej wolę oglądać niż robić zdjęcia. Fotki cykam tylko na wakacjach. ![]() |