![]() |
Nikoniarze - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Sprzęt fotograficzny (/forum-7.html) +--- Dział: Nikon (/forum-11.html) +--- Wątek: Nikoniarze (/thread-50.html) |
Nikoniarze - Niwea - 01-18-2013 09:36 PM Hej, hej! czy są tu uzytkownicy Nikonów? Jakie macie opinie i doświadczenia? ja jestem własnie szczęśliwą posiadaczką Nikona od niedawna i ciekawa jestem czy inni też są z Nikonów zadowoleni? RE: Nikoniarze - NITKA - 01-19-2013 02:32 PM Ja! Ja! ![]() ![]() RE: Nikoniarze - Duncan - 01-19-2013 02:34 PM Miałem swego czasu nikona, ale 2 razy szwankował, jeszcze nao kresie gwarancyjnymm. Raz zepsuł się moduł apeltury, drugim razem matryca dała ciała i musiałem serwisować. :/ Teraz mam canona i nie mam zadnych problemów technicznych. Oczywiście jest to bardzo relatywne, bo nie wiadomo na czyj aparat trafi usterka ![]() RE: Nikoniarze - NITKA - 01-19-2013 02:34 PM Hola, hola, nie zachwalamy canonów w wątku nikonowskim. ![]() RE: Nikoniarze - Hera - 01-23-2013 04:26 PM Mam cyfrówkę nikonową. Jestem z niej zadowolona, moje potrzeby są zresztą skromne. ![]() |