![]() |
Przerabiamy zdjęcia - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Zdjęcia (/forum-17.html) +--- Dział: Grafika (/forum-22.html) +--- Wątek: Przerabiamy zdjęcia (/thread-47.html) |
Przerabiamy zdjęcia - Omka - 01-18-2013 07:36 PM Używaliście kiedyś programów do takiego... śmiechowego przerabiania swoich zdjęc? Kiedyś mi się zdarzyło użyc serwisu PhotoFunia... ale czy można takie efekty zrobic samemu? Jak?? RE: Przerabiamy zdjęcia - Niwea - 01-18-2013 10:26 PM No.... całe życie się człowiek uczy! Fajny ten program czy co to tam jest! Chyba sobie jakieś swoje zdjęcie przerobię, tak dla samej siebie! RE: Przerabiamy zdjęcia - SueTownsend - 01-19-2013 03:01 PM Proponuje hipsterski instagram. Możesz zrobić zdjęcie śmietnika komórką, a znajomi pomyśla, że i tak wielki alternatywny z Ciebie fotograf z własną wizją. hihi ![]() RE: Przerabiamy zdjęcia - NITKA - 01-19-2013 03:02 PM Proponuję nikonowski dodatek do PS. Nie pamietam nazwy, bo miałam go już jakiś czas temu, ale powinien zadowolić nawet tych wymagających. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę z barwami i nasyceniem. Z manipulowania kolorami też czasem potrafi wyniknąc coś śmiechowego, ![]() RE: Przerabiamy zdjęcia - Hera - 01-23-2013 04:37 PM Kojarzę ten program, ale mnie jakoś nie kręci 'śmieszne' przerabianie zdjęć. ![]() |