![]() |
Szczegóły i detale - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Zdjęcia (/forum-17.html) +--- Dział: Makro (/forum-18.html) +--- Wątek: Szczegóły i detale (/thread-30.html) |
Szczegóły i detale - Omka - 01-18-2013 05:01 PM Są cechą charakterystyczną zdjęc robionych w trybie makro. Lubicie takie zdjęcia robic? Bo ja bardzo! Czasem jeden listek robi na mnie wrażenie i jest uwieczniony, czasem szyszka, lub jakiś kamyk... RE: Szczegóły i detale - ciociamarysia - 01-18-2013 05:52 PM Ojej, kocham! Pisałam gdzieś, że nawet jak nie mam aparatu przy sobie, to cykam telefonem, więc nawet tam mam ustawione na makro ![]() ![]() RE: Szczegóły i detale - Omka - 01-18-2013 08:05 PM Mam takie swoje ulubione zdjęcie, gdzie widac kawałek dłoni mojego partnera trzymającego kamień, taki bardzo specjalny, porośnięty mchem.... RE: Szczegóły i detale - Niwea - 01-18-2013 10:45 PM A ja chyba wolę zwyczajne widoczki... czasem robię w trybie makro, ale niezbyt często.... wolę ogóle wrażenie, nie skupiam się na drobiazgach, a może szkoda czasem? RE: Szczegóły i detale - Hera - 01-23-2013 04:42 PM Podobają mi się takie zdjęcia, czasem ciężko na coś zwrócić uwagę w tym chaosie. ![]() |