![]() |
Portale randkowe - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Strony WWW (/forum-3.html) +--- Wątek: Portale randkowe (/thread-3.html) |
Portale randkowe - ciociamarysia - 01-17-2013 04:20 PM Co sądzicie o różnego rodzaju portalach randkowych? Może ktoś z Was znalazł kiedyś tam swoją miłość? ![]() ![]() RE: Portale randkowe - Omka - 01-18-2013 08:55 PM Hm... mam za sobą takie doświadczenie jak rejestracja na portalu randkowym... i nie jest to najmilsze doświadczenie, niestety.... ale znam osoby, które są zarejestrowane i tam własnie poznają ludzi. Może nie jest to dobre miejsce na znalezienie miłości, ale sporo ludzi można tam poznac! RE: Portale randkowe - Niwea - 01-18-2013 09:38 PM Na szczęście nigdy nie musiałam próbowac w taki sposób kogoś poznac, ale kto wie, co życie mi przyniesie? RE: Portale randkowe - SueTownsend - 01-19-2013 03:00 PM Ja nie umawiam sięna randki przez portale. Jak podoba mi się jakiś gośc to po prostu podchodzę i zagaduje, chyba, że widzę, że jest zajęty. Raz czy dwa próbowalam randki w ciemno przez znajomych, ale wyszla z tego kompletna klapa i juz sie tak nie umawiam. ![]() RE: Portale randkowe - Hera - 01-23-2013 03:32 PM Nie mam nic przeciwko poznawaniu facetów przez internet, bo poznałam sporo ciekawych osób tam, ale portale randkowe to najgorsza opcja. Nigdy nie miałam tam konta i takie strony kojarzą mi się tylko z desperatami. |