![]() |
Ludzie na fotografii - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Zdjęcia (/forum-17.html) +--- Dział: Pozostałe fotografie (/forum-24.html) +--- Wątek: Ludzie na fotografii (/thread-29.html) |
Ludzie na fotografii - Omka - 01-18-2013 04:59 PM Lubicie fotografowac ludzi? Biegacie z aparatem za rodziną? Pstrykacie z zaskoczenia, czy wolicie pozowane zdjęcia? RE: Ludzie na fotografii - ciociamarysia - 01-18-2013 05:58 PM A lubię ![]() ![]() ![]() RE: Ludzie na fotografii - Omka - 01-18-2013 06:24 PM Ja sama nie bardzo lubię robic zdjęcia ludziom i też nie lubię jak się mnie fotografuje, więc raczej nie... sporadycznie się zdarza, że człowieka uwieczniam... już prędzej jakieś fragmenty ciała, dłonie na przykład. RE: Ludzie na fotografii - Niwea - 01-18-2013 09:21 PM Ja ludziom tak średnio lubię zdjęcia robic... za to własna rodzina... Ci to muszą się bac, hihihihi, im robię zdjęcia ciągle, najczęściej kiedy się wcale nie spodziewają! RE: Ludzie na fotografii - Hera - 01-23-2013 04:16 PM Sama chyba nie odważyłabym się zrobić komuś zdjęcia. Natomiast lubię oglądać zdjęcia osób ciekawie ubranych. ![]() |