![]() |
Nagie zdjęcia w gazetach - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Zdjęcia (/forum-17.html) +--- Dział: Akty (/forum-20.html) +--- Wątek: Nagie zdjęcia w gazetach (/thread-27.html) |
Nagie zdjęcia w gazetach - Omka - 01-18-2013 04:56 PM Czasem artystyczne akty, a czasem zwykłe rozbierane zdjęcie w gazecie. Jakby dobrze sprawdzic, to chyba w każdej już były. Podoba wam się to? zerkacie czasem na takie zdjęcia? Co sądzicie o znanych osobach, które "się rozebrały" ? RE: Nagie zdjęcia w gazetach - ciociamarysia - 01-18-2013 05:57 PM Czy ja wiem, czy w każdej... W tych takich programach telewizyjnych chyba nie... Ale w każdym razie jeśli dana gwiazda nie robi tego tylko dla pieniędzy, a ma "walory", to dlaczego nie? To jest jej ciało i jej sprawa. RE: Nagie zdjęcia w gazetach - Niwea - 01-18-2013 10:36 PM A mnie się zdaje, ze gwiazdy to zdecydowanie to dla kasy robią! A zdjęcia i tak są retuszowane,to nie wiadomo, jak naprawde z tymi... walorami jest! RE: Nagie zdjęcia w gazetach - Hera - 01-23-2013 04:25 PM Na eleganckie, niewulgarne akty to lubię patrzeć. A gwiazdy? No cóż, skoro to nie jest dla nich żaden problem, to dla mnie tym bardziej nie. |