![]() |
Sporty bierne - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-4.html) +--- Wątek: Sporty bierne (/thread-21.html) |
Sporty bierne - ciociamarysia - 01-17-2013 08:25 PM Czyli to, co lubicie, przylądacie się temu, oglądacie w telewizji a sami nie uprawiacie. Albo chcielibyście uprawiać, ale nie macie motywacji ![]() ![]() ![]() RE: Sporty bierne - Omka - 01-18-2013 07:42 PM Kiedyś, jak byłam młodsza, to godzinami mogłam oglądac transmisje z pokazów łyżwiarstwa... ale tak naprawdę nigdy sama nawet nie jeździłam na łyzwach, więc moje zachwyty są tylko bierne i nigdy inne nie będą RE: Sporty bierne - ciociamarysia - 01-18-2013 08:26 PM Właśnie, jazda figurowa była sportem, który mogłam oglądać godzinami! Pamiętam, że zawsze wieczorem oglądałam to, jak oni pięknie się poruszają ![]() RE: Sporty bierne - Omka - 01-18-2013 09:02 PM Jeszcze lubiłam saneczki czy bobsleje... nie wiem dobrze co to było, ale zawodnicy tak fajnie po kolei na to coś "wskakiwali" a potem prawie na leżąco jechali po takim specjalnym lodowym torze RE: Sporty bierne - Niwea - 01-18-2013 09:43 PM A mnie kiedy byłam mała bieganie przez płotki rozśmieszało... natomiast nie rozumiem zachwytów nad skokami narciarskimi RE: Sporty bierne - Hera - 01-23-2013 03:37 PM Kiedyś uwielbiałam oglądać skoki narciarskie. Teraz to już przeszłość i w moim przypadku nie ma mowy ani o sporcie czynnym ani biernym. ![]() |