![]() |
Sporty czynne - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-4.html) +--- Wątek: Sporty czynne (/thread-20.html) |
Sporty czynne - ciociamarysia - 01-17-2013 08:23 PM Jakie sporty uprawiacie i dlaczego? Czy potrzebujecie jakiejś dodatkowej motywacji? Kiedy zaczęła się Wasza przygoda ze sportem? Ja lubię dużo spacerować, jeździć na rowerku i biegać ![]() ![]() RE: Sporty czynne - Omka - 01-18-2013 07:44 PM W czasach wczesnoszkolnych grałam w koszykówkę, właściwie nie wiem czemu przestałam... a dziś z wielu powodów nie mogę nic bardziej wyczynowego niż spacery i latem pływanie, ale tylko rekreacyjnie RE: Sporty czynne - ciociamarysia - 01-18-2013 08:25 PM Tak, w szkole także uwielbiałam grać w koszykówkę ![]() RE: Sporty czynne - Niwea - 01-18-2013 10:09 PM W temacie biegania to bardzo bym chciała byc systematyczna i biegac przynajmniej 3 razy w tygodniu, ale jakos tak... nie udaje mi się, stale jest miliony powodów, które mi "przeszkadzają"... RE: Sporty czynne - Hera - 01-23-2013 04:06 PM Odkąd skończył mi się wf, to ze sportem u mnie słabo. ![]() ![]() |