![]() |
Pielęgnacja włosów i paznokci - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-4.html) +--- Wątek: Pielęgnacja włosów i paznokci (/thread-14.html) |
Pielęgnacja włosów i paznokci - ciociamarysia - 01-17-2013 07:50 PM Czy ktoś z Was zwraca szczególną uwagę na swoje włosy i/lub paznokcie? No np. ja zwracam uwagę i na to i na to, ale na paznokcie chyba bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pielęgnacja włosów i paznokci - Omka - 01-18-2013 07:53 PM Ja z racji pracy nie mogę z paznokciami nic w sumie zrobic, muszę miec krótkie i czyste... za to włosy... mam krótkie, farbowane i nie ma już wielu kolorów jakich nie miałam jeszcze! Kolor włosów zmieniam parę razy w roku, dbam, pilnuje, strzygę RE: Pielęgnacja włosów i paznokci - ciociamarysia - 01-18-2013 08:16 PM Szkoda mi właśnie osób, które chciałyby coś zrobić z pazurkami, a ze względu właśnie np. pracy nie mogą... Moja mama też ma ładne paznokcie, ale jeśli miałaby za długie, to jej się łamią, bo praca... Ale stosuje odżywkę i tyle, ile może mieć, to ma ![]() RE: Pielęgnacja włosów i paznokci - Niwea - 01-18-2013 10:00 PM Ja raczej nie zwracam na to wielkiej uwagi, owszem chodzę do fryzjera, podcinam systematycznie, a dalej to pilnuję, żeby miec włosy i ręce czyste, ale bez jakichs specjalnych zabiegów RE: Pielęgnacja włosów i paznokci - NITKA - 01-19-2013 02:53 PM Paznokcie: z pewnością żadne tipsy. Jeśli już to własne i niezbyt długie, bo jeśli są hodowane prez 5 miesięcy to nawet akrylowa farba nie zapobiegnie ich ostatecznemu złamaniu. Włosy mam długie i zapuszczam. czasami tylko podcinam końcówki, bo tak wypada. ![]() RE: Pielęgnacja włosów i paznokci - Hera - 01-23-2013 04:02 PM Nie cierpię długich paznokci, u innych również mi się one nie podobają. Jedyne co robię dla włosów, to je myję i podcinam końcówki co jakiś czas. Wyglądają nieźle. ![]() |