![]() |
Sony czy niekoniecznie? - Wersja do druku +- Photokingi (http://www.photokingi.pl) +-- Dział: Sprzęt fotograficzny (/forum-7.html) +--- Dział: Sony (/forum-13.html) +--- Wątek: Sony czy niekoniecznie? (/thread-12.html) |
Sony czy niekoniecznie? - ciociamarysia - 01-17-2013 07:43 PM Wiele osób mówi, że Sony to kiepska firma, że nie warto kupować ich aparatów, bo zdjęcia są słabe i w ogóle... A jak Wy myślicie? Mieliście kiedyś do czynienia z "Sonówką"? Ja muszę powiedzieć, że znam osobę, która ma aparat Sony i jest z niego zadowolona, nigdy nie narzekała... RE: Sony czy niekoniecznie? - Omka - 01-18-2013 09:12 PM Mnie się Sony jawi w myślach raczej jako "specjalista" od sprzętów grających i telewizorów... Aparatu fotograficznego tej firmy raczej nie kupiłabym, ale moje zdanie nie jest niczym poparte, ot taka sobie... fanaberia! RE: Sony czy niekoniecznie? - Niwea - 01-18-2013 09:29 PM Ja tez nigdy z Sony do czynienia nie miałam, nikt ze znajomych o ile wiem, to też... a szkoda, bo byc może to dobra firma jest! RE: Sony czy niekoniecznie? - Duncan - 01-19-2013 02:49 PM Niekoniecznie! Może dla takich typowych wycieczkowiczów, którzy chcą się pochwalić na wyprawie fajną lustrzanką jest spoko, ale nie wiem jak ktoś może używać alfy i twierdzić, że jest profesjonalistą. Ughh. :/ RE: Sony czy niekoniecznie? - NITKA - 01-19-2013 02:50 PM Jak dla mnie aparat to tylko środek do celu, narzędzie, które odzwierciedli to, co narodziło się w Twojej głowie. Jak ktoś ma wiedzę/umiejętności/talent to poradzi sobie nawet na najgorszym sprzęcie, o ile posiada wizję. Wiec co kto lubi ![]() |